image
 |  5 15 Квітня 2020 | 22:25

Депутати Волиньради вимагають звіту Кватирка про діяльність лісового управління

Депутати Волинської обласної ради знову розглядатимуть на сесії питання «Про діяльність Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства».

Відповідний проєкт рішення розміщений на сайті обласної ради, його вніс на розгляд депутат Михайло Імберовський.

У проєкті зокрема пропонується заслухати інформацію про діяльність Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, яке очолює Олександр Кватирко, а також дати оцінку такій діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадські організації та ветерани АТО вимагають звільнення головного лісника Волині Кватирка (ДОКУМЕНТ)

Нагадуємо, що в лютому 2017 року Волинська обласна рада вже заслуховувала звіт про діяльність директора Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка, після чого прийняла рішення визнати його діяльність на цій посаді незадовільною та скерувати відповідні звернення в урядові інстанції про його невідповідність займаній посаді. На жаль, попередня влада Петра Порошенка не зробила належних висновків і не усунула Кватирка із займаної посади.

Відтоді виявлених фактів порушень і зловживань, непрозорих сумнівних схем, скандалів та критичних оцінок щодо діяльності Олександра Кватирка серед представників медіа та громадськості не поменшало. Не влаштовує діяльність Кватирка на цій посаді й депутатів обласної ради, наслідком чого є численні депутатські запити та звернення з цього приводу, які звучать практично на кожній сесії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чергова схема: на Волині під покровом карантину продовжують безкарно красти ліс (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити