image
 |  4 15 Березня 2019 | 14:28

Держпродспоживслужба посилює контроль над виловом бродячих собак у Луцьку

Держпродспоживслужба активізовує свої дії щодо регулювання відлову бродячих собак у місті Луцьк враховуючи численні скарги лучан.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів начальник Луцького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Волинській області Василь Татушко.

"У Луцьку сьогодні діють дві організації з відлову бродячих тварин. Не можу точно стверджувати, але зовнішні причини зростання чисельності собак у Луцьку теж можуть мати місце. Ми налагоджуємо контроль над процесом відлову бродячих тварин і повернення їх на місце перебування. Якщо собаку зловили, її мають обов'язково прочіпувати та ідентифікувати. Потім проводять процедуру стерилізації. І лише після цього можна випускати тварину, якщо вона не агресивна", - розповів посадовець.

Також Василь Татушко додав, що активна робота розпочалася лише тиждень тому. Тому результат варто очікувати пізніше. Водночас він визнав, що проблема актуальна і створює значний дискомфорт мешканцям Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку зграя агресивних псів накинулась на дитину

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити