image
 |  0 14 Травня 2020 | 17:34

Діджиталізація від Зеленського провалилася, - Олег Тягнибок

Насправді провалилося усе, до чого встигли торкнутися «нові обличчя» з «Кварталу». Після скандалу з «Дією» лишається хіба почитати заяву Федорова про «перебільшену роль кібербезпеки», щоби вже остаточно переконатися в недолугості цього «рехформатора».

Про це на сторінці у facebook написав очільник ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

І де взагалі наш вічно тимчасовий Арсен Аваков? Це ж його кіберполіція цю диверсію допустила! Це ж він перший під «Дією» підписався, щоб через неї водійські посвідчення фіксувати! Розривається між бажанням побудувати поліцейську державу, встановивши тотальний кіберконтроль, і можливістю «підзаробити» на зливі даних? Чи за ефірами мера-свободівця Руслана Марцінківа 24/7 слідкує, щоби ще якусь фейкову справу пришити?

У шию гнати всіх цих «новаторів» разом із їхнім гарантом! Вже давно заслужили.

P.S.: А тим часом влада працює над проєктом проведення онлайн-виборів. Щоби за їхніх профанів крім «мертвих душ» голосували ще й боти з московськими тролями. Геніально!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виконавча влада намагається перекласти карантинні проблеми на місцеве самоврядування, – посадовець Волиньради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити