image
 |  5 19 Серпня 2021 | 09:24

Дикунство: четверо африканців зарізали козу у львівському парку (ФОТО)

Чоловіки уже почали смажити тварину на вогні, коли їх затримала поліція.

У середу, 18 серпня, у львівському парку «Знесіння» четверо іноземців вбили козу. Чоловіки намагались приготувати її на вогні, однак їх затримала поліція.

Про незвичний випадок біля старого цвинтаря у парку «Знесіння» Захід.нет повідомили у патрульній поліції Львівщини. За інформацією поліції, четверо іноземців зарізали козу і віднесли її в хащі. Про це у поліцію повідомили свідки інциденту. Патрульні, які приїхали на місце події, побачили, що іноземці уже почали смажити тварину, і зупинили їх.

На фотографії з місця події, які оприлюднила поліція, видно трьох чоловіків, які стоять поруч з вбитою козою. Поруч із іноземцями лежить кухонний ніж, а також дві 5-літрові пляшки з водою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З «Великого будівництва» – великі бур'яни: біля Луцька поскаржилися на жахливий ремонт дороги

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Львівського районного управління поліції. Чоловіки пояснили, що купили козу в селі поблизу Львова, щоб з'їсти її. Поліція встановила особи чоловіків – це іноземці 24, 26, 30 та 34 років. За даними джерел ZAXID.NET, це іммігранти з Конго.

Правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження через жорстоке поводження з твариною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиняни виносять із лісу відра грибів (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити