image
 |  0 28 Серпня 2018 | 12:38

Директор «АвтоПаркСервісу» пояснив, що заважає відкрити парковку у Луцьку

Якщо вдасться успішно вирішити всі бюрократичні питання, то парковка на вулиці Кривий Вал у Луцьку має шанс розпочати роботу наприкінці вересня.
Про це у коментарі "ВолиньUA" заявив директор КП "АвтоПаркСервіс" Сергій Денисенко.
"Щоб запустилася парковка треба встановити всі знаки, поставити паркомат, нанести розмітку. А ще паркомат треба закупити. Він, до речі, коштує 100 тисяч гривень. У нашого підприємства немає запасних паркоматів. Ми ще сплачуємо гроші за два паркомати, які взяли у кредит у 2016 році. Та й взагалі треба проходити цілі бюрократичні процедури, отримувати погодження. Може 27 вересня, якщо все вийде, запустимо парковку на вулиці Кривий Вал", - зазначив у коментарі директор Сергій Денисенко.

Також він додав, що тариф на парковці становитиме 8 грн за годину.
Крім того, за його словами, підприємство отримало землі під парковку на ринках "Формула" і "Шанс", розташованих у районі Завокзального ринку.
"Ми чекаємо, що на вулиці Карпенка-Карого,1 парковка відкриється на початку вересня", - повідомив Сергій Денисенко.

Зазначимо, що парковка на Кривому Валу мала відкритися ще весною, однак цей процес з незрозумілих причин дуже затягнувся у часі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку радянського партизана хочуть позбавити звання «Почесного громадянина Луцька»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити