image
 |  4 16 Січня 2018 | 13:41

Директор «Волиньпошти» вимагає від працівниці 139 тисяч, які нібито вона присвоїла

Голова фракції ВО «Свобода» у Волинській обласній раді, депутат облради Анатолій Вітів скерував прокурору області депутатське звернення, в якому вимагає здійснити перевірку звернення волинянки, котра скаржиться на те, що директор Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта» вимагає від неї 139 тисяч гривень, які нібито вона присвоїла, будучи працівницею пошти.
Про це він написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук.
«Шокувало звернення, яке надійшло до мене від волинянки, котра скаржиться на те, що директор Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта» вимагає від неї 139 тисяч гривень, які нібито вона присвоїла, будучи працівницею пошти. Направив депутатське звернення прокурору області, оскільки такі звернення, де скаржаться на «рекет» зі сторони посадових осіб одного з найбільших підприємств Волинської області, потребують негайного, всебічного та вкрай скрупульозного розслідування», – пише Анатолій Вітів.


Він наводиться слова заявниці, яка стверджує, що директор Волинської дирекції ПАТ «Укрпошти» вчинив відносно неї кримінальне правопорушення, відібравши її паспорт та пригрозивши, що не поверне його доти, доки працівниця не поверне кошти в сумі 139 000 гривень, які, на його думку, вона присвоїла.
В той же час працівниця пише, що не розуміє, про які кошти говорить директор, та стверджує, що жодних коштів вона не брала та не присвоювала.
З депутатського звернення Анатолія Вітіва вбачається, що 11 січня 2018 року заявниця подала до Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області заяву про вчинення відносно неї кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 357, ч. 1 ст. 189 та ч. 2 ст. 191 КК України.
Свободівець просить прокурора області взяти хід досудового розслідування за відповідним кримінальним провадженням під особистий контроль, а в разі встановлення ознак складу кримінального правопорушення притягнути винних до відповідальності, передбаченої законом.
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити