image
 |  2 24 Лютого 2021 | 12:00

Директор волинського закладу підробив документи та привласнив кошти

Колишнього директор комунального закладу «Центру туризму, спорту та екскурсій» покарали за підробку документів та привласнення коштів у сумі 109 тисяч 634 гривень.

Про це йдеться у звіті Луцької місцевої прокуратури за 2020 рік.

Так, колишній директор комунального закладу «Центру туризму, спорту та екскурсій» в період часу з 21.01.2015 по 26.09.2018, з метою привласнення коштів, завідомо знаючи, що стороння особа ніколи не працювала та будь-якої роботи в ЦТСЕ не виконувала, вніс завідомо неправдиві відомості щодо кількості відпрацьованих годин відповідним працівником до табелю обліку робочого часу, що не відповідало дійсності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинській облраді відбудеться черговий аукціон з продажу бурштину

Внаслідок протиправних дій колишнього директора комунального закладу «Центру туризму, спорту та екскурсій» Управління освіти і науки Волинської ОДА заподіяно державним інтересам матеріальну шкоду на суму 109634 гривні 75 копійок. На даний час кримінальне провадження перебуває на розгляді у Луцькому міськрайонному суді.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити