image
 |  7 31 Січня 2020 | 16:40

Директора ковельського «Хоспісу» обиратимуть на конкурсній основі

У Волинській обласній раді оголосили конкурс на зайняття посади директора комунального підприємства «Волинська обласна лікарня «Хоспіс» м. Ковель» Волинської обласної ради.

Як ідеться у відповідному розпорядженні голови обласної ради, конкурс проводиться, відповідно до пункту 18 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», рішення обласної ради від 11 червня 2004 року № 11/20 «Про управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» (зі змінами), Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 13 травня 2011 року № 4/46, Порядку проведення конкурсу на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 31 травня 2018 року № 20/32, зі змінами, внесеними рішенням обласної ради від 24 жовтня 2019 року № 25/14.

«1. Провести конкурс на зайняття посади директора комунального підприємства «Волинська обласна лікарня «Хоспіс» м. Ковель» Волинської обласної ради.

2. Конкурсній комісії для проведення конкурсу на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, забезпечити проведення конкурсу, вказаного у пункті 1 розпорядження.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на відділ з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради», – йдеться в розпорядженні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волиньраді шукають, хто очолюватиме обласний центр громадського здоров'я

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити