image
 |  5 14 Лютого 2020 | 17:27

Директору Луцької автостанції №1 направили лист з вимогою належно освітити територію

Луцька міськрада направила листа голові ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» з проханням привести зовнішнє освітлення території Луцької автостанції №1 у належний стан.

Про це йде мова у відповіді на звернення голови фракції ВО «Свобода» у Луцькій міськраді Миколи Федіка.

У відповіді за підписом секретаря Луцької міськради Григорія Пустовіта йдеться про те, що територія Луцької АС-1 не є у власності територіальної громади міста. Також там наголошується, що у 2019 році за кошти міського бюджету збудована мережа зовнішнього освітлення по вулиці Кравчука в районі автостанції. А у цьому році планується реконструювати освітлення вулиці Конякіна з проїздом між Конякіна та Кравчука.

Водночас, голові ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» направили листа, в якому просять його привести зовнішнє освітлення території Луцької автостанції №1 у належний стан.

Нагадаємо, що депутат Луцької міськради Микола Федік скерував звернення владі міста, у якому просить вжити заходів щодо вирішення проблеми зовнішнього освітлення території Луцької АС-1. Обранець громади відзначає, що усі ліхтарі на автостанції вимкнені, а освітлення здійснюється лише з допомогою прожекторів, розташованих по периметру станції.

Читайте також: Луцька «Юнона» не відкрила двері журналістам на другий день після скандального візиту (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити