image
 |  4 12 Вересня 2019 | 10:53

Діти досі не в школі: мешканці села на Волині пікетують під Верховною Радою

Столичний пікет за сільську школу. Півсотні жителів Стобихівки що на Волині, продовжують вимагати будівництва нового навчального закладу у своєму селі. Таку обіцянку владці їм дали ще більше десяти років тому. Але тільки на початку 2019-го почався якийсь рух. Оголосили тендер. А вже влітку процес призупинився.

Батьки за цей час вдавались до різних методів протесту: не пускали дітей до школи, перекривали дорогу, відстоювали свої права у суді, а тепер пікетують Верховну радута Офіс президента.

За цей час обіцяли звести нове приміщення школи різні губернатори. Каменем спотикання в цій справі був кошторис. Спочатку проект оцінили в 115 мільйонів гривень. Така сума дещо збентежила чиновників і вартість зменшили до 82-ох мільйонів. Однак, і така ціна, на думку чиновників невиправдана.Тому, поки, що будівництво заблокували, тож селяни поїхали боротися за школу в Києві.

Читайте також: Скандал навколо Центрального ринку у Луцьку: підприємці б'ють на сполох

Детальніше - у сюжеті 12 каналу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити