image
 |  0 26 Листопада 2019 | 17:25

Дитяча збірна клубу «GARDA» увійшла у трійку кращих на національному чемпіонаті з бразильського джиу-джитсу

Найчисельнішою дитячою збірною клуб GARDA представив Волинь на фінальному етапі Ліги джиу-джитсу України. Всеукраїнський чемпіонат відбувся у Хмельницькому 23 листопада. У підсумку волинська команда увійшла в трійку найкращих.

Про це інформує пресслужба клубу GARDA.

На чемпіонаті були представлені усі західні області України, місто Київ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Дніпро. А також були спортсмени із Литви. Загалом майже чотири сотні спортсменів боролися на татамі.

Волинь та клуб GARDA представляли 25 спортсменів. За результатами проведених поєдинків до скарбнички клубу GARDA додалося 10 золотих, вісім срібних та шість бронзових медалей.

«Приємно бачити, як хлопці ростуть з кожними змаганнями. Кожен показав хорошу, грамотну боротьбу та бажання перемагати і розвиватись далі. Ще є багато над чим працювати та вдосконалюватись. Дякую всім, хто вболівав та підтримував», – поділився враженнями молодший тренер клубу GARDA Іван Сильман.

Читайте також: З шикарною автівкою, але без нерухомості: чим може «похизуватися» новий прокурор Волині

«Результат виступу збірної на фінальному етапі довів, що збірна готова до виступів на міжнародних стартах. Далі буде більше…», – коротко підсумував головний тренер клубу Михайло Савчук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити