image
 |  2 26 Листопада 2019 | 15:07

З шикарною автівкою, але без нерухомості: чим може «похизуватися» новий прокурор Волині

Новопризначений очільник Прокуратури Волинської області Тарас Безрукий не має у власності жодного об’єкта нерухомості, натомість володіє недешевою автівкою і десятками тисяч готівки в іноземній валюті.

Про це пишуть "Волинські новини".

Нагадаємо, сьогодні 26 листопада Тараса Безрукого призначили на посаду очільника Прокуратури Волинської області.

Тарас Безрукий перед тим, як очолити волинську прокуратуру, працював керівником управління внутрішньої безпеки Генеральної прокуратури України.

Згідно з даними декларації прокурора за 2018 рік, він разом із дружиною Наталією виховує доньку Катерину.

Жодної нерухомості у власності подружжя не має. Натомість має право користування на житловий будинок у Калуші Івано-Франківської області загальною площею 292,4 кв. м і на квартиру в Івано-Франківську загальною площею 83,2 кв. м.

Читайте також: Вибухівка - на подвір'ї депутата Волиньради: чи знайшли винних?

Родина з травня 2017 року орендує кімнату (площа – 43,6 кв. м) та гараж (17 кв. м) у Києві. Власником нерухомості є Національна академія прокуратури України.

Серед об’єктів незавершеного будівництва в декларації Тараса Безрукого згадано квартиру в Києві площею 63,71 кв. м, яку орендує Наталія Безрука.

Із січня 2009 року Тарас Безрукий – власник легкового автомобіля SUBARU Forester 2008 року випуску.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити