image
 |  5 19 Жовтня 2023 | 09:54

Для луцьких безхатченків змонтували будинок (ФОТО)

Для луцьких безхатьків облаштували модульний будинок.

Про це інформують у Луцькій міськраді.

У внутрішньому дворі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луцької міської територіальної громади встановлено модульний будинок для осіб без постійного місця проживання. На його придбання витратили майже мільйон гривень з міського бюджету, про це вчора повідомив міський голова Ігор Поліщук під час розширеної наради.

У холодну пору року безхатьки можуть тут зігрітись, перекусити чи випити теплого чаю. Раніше їх розміщували у фойє терцентру, а тепер вони матимуть прихисток у новенькому будиночку.

За словами керівника соціального закладу Галини Шатецької, у шелтері є дві роздільні кімнати для чоловіків та жінок на 8 та 6 ліжкомість відповідно. Приміщення утеплене, як ззовні, так і всередині, підведена електроенергія, встановлено меблі. Для громадян тут забезпечено усе необхідне для тимчасового перебування: постільна білизна, засоби гігієни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині виставили на аукціон родовище

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити