image
 |  2 24 Листопада 2018 | 14:42

До Дня Гідності та Свободи в Любомлі відбувся традиційний турнір з міні-футболу (ФОТО)

У приміщенні спортивної зали Любомльського професійного ліцею відбувся вже традиційний турнір з міні-футболу серед юнаків, присвячений Дню Гідності та Свободи.

Про це йдеться на сторінці "Любомльський край" у мережі Фейсбук.

Перед початком змагань учасники та глядачі вшанували хвилиною мовчання загиблих на Майдані та полеглих воїнів у московсько-українській війні.

За перемогу змагалися команди ліцею та загальноосвітніх шкіл №2 та №3 м. Любомля.

В цікавій та безкомпромісній боротьбі переможцем турніру стала команда юних футболістів школи №3, другі - ліцеїсти, треті - школа №2. 

Призи та дипломи від імені Любомльської районної організації ВО «СВОБОДА» командам вручив депутат Любльської районної ради Леонід Самолюк.

Окрім того, кожен гравець отримав грамоту за зайняте місце, а найкращі виконавці в своїх амплуа - іменні призи і державні знамена...

Це зокрема: найкращий гравець - Андрій Хмелюк (школа №3); найкращий захисник - Вадим Троянчук (ліцей); найкращий воротар - Артем Комов (школа №2).

Організатори змагань дякують за сприяння та проведення турніру на високому організаційному рівні турніру директору Любомльського професійного ліцею Володимиру Дутку, фізрукам - Тарасу Доротюку та Валерію Горуну, а також медсестрі Олені Доротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Еліта» Рожищенського району спільно з Московською церквою святкувала свято Михаїла

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити