image
 |  32 23 Листопада 2018 | 16:19

«Еліта» Рожищенського району спільно з Московською церквою святкувала свято Михаїла

У середу, 21 листопада, голова Рожищенської РДА Інна Гайворонська, голова Рожищенської райради Андрій Музика та мер міста Рожище В'ячеслав Поліщук спільно з церковниками УПЦ Московського патріархату взяли участь у святкуванні свята архістратига Михаїла.

Інформація про участь місцевих можновладців у заходах УПЦ Московського патріархату міститься у повідомленні прес-служби.

«З благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла святкове богослужіння очолив благочинний Рожищенської округи та настоятель храму протоієрей Петро Іваничко, якому співслужили священики району. Богослужіння супроводжувалося співом двох хорів: місцевих любительського та професійного. Після співу “Отче наш” проповідь виголосив настоятель храму села Озденіж ієромонах Кирил (Видрич), який розповів про значимість Небесних сил безплотних у житті людини.

По завершенню богослужіння відбувся хресний хід навколо храму. Було прочитано Святе Євангеліє та окроплено усіх Святою Водою. У своєму вітальному слові отець благочинний зауважив, що цей день є ювілейним в історії храму, адже виповнилося 75 років з дня першої Божественної літургії. Також отець Петро побажав усім завжди перебувати під заступництвом Ангела Хранителя і всіх безплотних Сил небесних.

Із вітальним словом до присутніх звернулися і можновладці. Зокрема голова Рожищенської райдержадміністрації Гайворонська Інна Михайлівна, голова районної ради Музика Андрій Євгенович та мер міста Рожище Поліщук В’ячеслав Анатолійович. Посадовці привітали духовенство та вірян зі святом та побажали усім міцного здоров’я та Божого благословення».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські контрабандисти порізали шини в авто СБУ (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити