image
 |  2 7 Вересня 2019 | 17:33

До Дня міста лучанам вручили відзнаки Почесних громадян Луцька

У рамках святкування Дня Луцька, звання почесного жителя міста отримало четверо громадян. Троє з них – герої війни на сході – посмертно.

Урочиста церемонія проходила на Театральному майдані обласного центру. З вітальними словами до глядачів звернувся виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Як інформують Волинські Новини, минулого року звання «Почесний громадянин міста Луцька» було присвоєно солдату Максиму Гринчишину. Тоді сім’я загиблого героя не мала змогу приїхати та отримати відзнаку. Але сьогодні її отримала хресна мама Максима Олександра Панасюк.

Сумний героїчний список сьогодні поповнили прізвища ще трьох героїв. Високе звання посмертно було присвоєно Сергію Грибкову, Георгію Ольховському та Андрію Єлістратову.

Відзнаки отримали рідні героїв. Присутні вшанували пам’ять воїнів хвилиною мовчання. Під час неї діти поклали квіти до фотостенду «Герої Небесної Сотні».

По тому звання почесного громадянина міста було вручено Народному артисту України Василю Чепелюку. Співак подякував за високу відзнаку, насамперед, своїм батькам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто вони - Почесні громадяни Волині?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити