image
 |  0 7 Вересня 2019 | 15:52

До Любешова приїхало «соціальне таксі»

Любешівська ОТГ отримала спеціальний автомобіль для перевезення людей із інвалідністю.

Про це пише Район.in.ua із посиланням на сайт Любешівської селищної ради. 

На території Любешівської ОТГ мешкає 230 людей, які мають порушення опорно-рухового апарату, у тому числі 45 дітей. 

«Відтепер у громаді працюватиме «соціальне таксі» для перевезення людей у візках. Завдяки новому транспорту люди з обмеженими можливостями зможуть скористатися послугами «соціального таксі», щоб відвідати державні та комунальні установи, лікарні тощо», – зазначає секретар селищної ради Володимир Сергійчук. 

Селищна рада, наголошує він, ставить за мету надавати рівні можливості та доступ до отримання якісних послуг усім мешканцям громади, і соціальне таксі – це один із кроків до створення таких умов. 

Автомобіль обладнаний платформою для підйому та спуску людини в кріслі-візку. Перевезення здійснюватиметься за кошти місцевого бюджету. Перебуватиме ж «соціальне таксі» на балансі комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любешівської селищної ради». На базі центру створять службу спецперевезень, де прийматимуть заявки від громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Любешові на щойно відремонтованій дорозі - велика яма

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити