image
 |  0 4 Квітня 2019 | 15:58

До Луцька під'єднають каналізацію з Гіркої Полонки

КП "Луцькводоканал" порушив законодавство про захист економічної конкуренції на ринку послуг приєднання до мереж централізованого водовідведення.

Таке рішення ухвалили в Антимонопольному комітеті України.

Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України за результатами розгляду заяви Гіркополонківської сільської ради Луцького району Волинської області встановило у діях КП "Луцькводоканал" ознаки зловживання монопольним становищем.

За результатами аналізу матеріалів справи відділенням було доведено, що відповідач, займаючи протягом 2017-2018 років монопольне (домінуюче) становище на ринку послуг приєднання до мереж централізованого водовідведення в межах м. Луцька, своїми діями, що полягали у відмові Гіркополонківській сільській раді в приєднанні до мереж централізованого водовідведення згідно з технічними умовами від 25.05.2015 року за № 58 «Будівництво КНС з напірним каналізаційним колектором в с. Гірка Полонка» та укладенні договору на скид стічних вод за відсутності альтернативних джерел надання послуги з централізованого водовідведення в межах Луцька, вчинив порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Читайте також: У Луцьку спіймали «на гарячому» групу чоловіків (ФОТО)

В ході розгляду справи відповідач припинив порушення законодавства про захист економічної конкуренції та уклав договір з Гіркополонківською сільською радою на прийняття стічних вод до комунальної каналізації.

За вчинення порушення на "Луцькводоканал" рішенням адміністративної колегії Відділення накладено штраф у розмірі 30 тис. грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити