image
 |  4 4 Квітня 2019 | 10:44

У Луцьку спіймали «на гарячому» групу чоловіків (ФОТО)

Учора, 3 квітня, у Луцьку співробітники управління карного розшуку області у співпраці із оперативниками Луцького відділу поліції затримали двох жителів Львівської області за підозрою у вчиненні низки квартирних крадіжок.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Зловмисників затримали після вчинення чергової крадіжки на вулиці Стрілецькій у Луцьку. У них вилучили засоби для відкриття замків та викрадені ювелірні вироби. Правопорушники – жителі Львівської області 34 та 38 років. До слова, один з них у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки.

Уже відомо, що гастролери причетні до вчинення трьох крадіжок із помешкань лучан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку затримали крупного хабарника-посадовця (ФОТО)

«Їх затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом крадіжки поєднаної з проникненням у житло відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Після оголошення затриманим підозри у вчиненні інкримінованих злочинів буде вирішуватися питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Досудові розслідування тривають.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити