image
 |  5 18 Листопада 2017 | 14:24

До професійного свята волинянин отримав орден «За заслуги»

З нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку, який відзначали 16 листопада, директора ТзОВ «Телемережі України», волинянина Петра Семерея президент Петро Порошенко нагородив орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Про це пише газета Волинь-нова.

Як відзначає видання, безпосередньо у день професійного свята відзначив працю колективу ТзОВ «Телемережі України» й голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

Нагороду від керівника найвищої виконавчої гілки влади в області передала начальник відділу інформаційної політики облдержадміністрації Світлана Головачук.

Варто нагадати, що компанія «Телемережі України» займається будівництвом телерадіовеж у межах держави, де немає українського телебачення та радіомовлення, для реалізації власних проектів.

Зокрема, у 2017 році розпочала роботу Чонгарська телерадіовежа, яка транслює українську та кримськотатарську радіостанції у межах південних районів Херсонської області та анексованого Криму, мовить потужний передавач «Радіо. Крим. Реалії».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити