image
 |  2 9 Серпня 2023 | 18:14

До Володимира приїде міністр молоді та спорту

До Володимира у вересні приїде міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

Про це йшлося на зустрічі з міським головою Володимира щодо проведення у  міській територіальній громаді обласного благодійного фестивалю фізичної культури та спорту.

В нараді взяли участь голова постійної комісії з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму Волинської обласної ради, директор обласного центру “Інваспорт” Віктор Галан-Влащук, директор Волинського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Олександр Хриплюк, начальник управління з гуманітарних питань Оксана Бігун, начальник відділу молодіжної політики та спорту Вячеслав Петрук, очільник Володимирського міського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Олександр Вітюк.

Також обговорили питання щодо візиту до міста міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта, який запланований на 23 вересня цього року. Під час даного візиту відбудеться відкриття Європейського тижня спорту в Україні, який стартуватиме з нашого міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина з Володимира отримала 200 балів з української мови на НМТ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити