image
 |  18 28 Липня 2020 | 12:18

До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми у Луцьку проведуть вуличну акцію

До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, 30 липня 2020 року, департамент соціального захисту Волинської облдержадміністрації спільно з Департаментом сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради з 13 до 15 години проводитимуть вуличну акцію. 

Локація – у луцькому сквері на перетині вулиць Лесі Українки та Кривий Вал. Також до акції приєднаються обласний та міські центри зайнятості та патрульна поліція, – інформують організатори. 

30 липня 2014 року Організація Об’єднаних Націй відзначила перший в історії Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Цей день має на меті підвищити поінформованість громадськості про цю глобальну проблему і привернути увагу до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохотити людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину. 

Саме тому щорічно в цей день проводяться інформаційні акції, кампанії із залученням національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики в черговий раз порушили «всеосяжне перемир'я» Зеленського

"Запрошуємо представників ЗМІ до висвітлення важливої теми", – йдеться в повідомленні. 

Довідково: станом на 27 липня 2020 року в області встановлено 46 статусів особи, яка постраждала від торгівлі людьми, з них – 30 осіб постраждали від трудової експлуатації, 12 – від сексуальної, 2 – військовополонені, 2 – «наркокур’єри». 

Додаткові питання за номером телефону 050 565 42 01 – Яна, координатор проекту. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити