image
 |  7 29 Квітня 2020 | 22:24

Добра справа: під час прогулянки ківерцівські волонтери прибрали ліс від сміття (ФОТО)

Прогулюючись лісом поблизу містечка Ківерці, місцеві волонтери не змогли змиритися з тим, як його засмічують, – і власними силами влаштували прибирання місць загального відпочинку ківерчан від сміття.

Про це написала на своїй сторінці в мережі Фейсбук активістка ВГО "Сокіл", волонтерка Катерина Шевченко.

"Не знаю чи цей пост буде прочитаний та схвалений Вами, адже чомусь сьогодні люди не хочуть помічати хороших справ, а от тільки спробуй піти не тим шляхом, зробити найменшу помилку - відразу всі про тебе заговорять. Таке зараз життя, такі цінності в людей...

Моє містечко, Ківерці, оточене лісами, і цим можна пишатись, адже тут має бути чисте повітря, ти маєш можливість вийти в ліс на прогулянку, на тренування, на пробіжку та й просто з сім'єю на відпочинок", – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпивають спиртне, курять і спілкуються: як проходить карантин у місті на Волині? (ФОТО)

"...у нас з мамою Таня Шевченко (волонтерка, голова Ківерцівської міської організації ВО "Свобода" - ред.) є вже така маленька традиція - щодня іти в ліс прогулятись, звісно якщо дозволяють погодні умови, і з кожним днем ми бачимо все страшнішу картину... повсюди розкидане сміття (пластикові пляшки, серветки, цигарки і їх упаковки, коробки, пляшки від алкогольних напоїв, пакетики з незрозумілим порошком і багато іншого). ЛЮДИ, ВИ ВЗАГАЛІ РОЗУМІЄТЕ ЩО ВИ РОБИТЕ?" – розповідає Катерина Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині у рочищі Чебені гине риба (ФОТО)

"як Ви можете називати себе повноцінним, свідомим громадянином, якщо руйнуєте одну з ланок держави?

Я не знаю як Ви, але я хочу, щоб мої діти, внуки знали що таке ЛІС не тільки через книжки, телевізор та ботанічні сади, я хочу щоб вони могли вільно вийти на природу просто для відпочинку", – звертається вона до земляків.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити