image
 |  5 8 Липня 2020 | 16:06

Доброволець розніс Порошенка через використання його пісні «Добровольці Божої чоти» на мітингу

Під судом по Порошенку використали власну пісню бійця "Правого сектору" Олексія Бика.

Про це пише Олексій на сторінці у facebook.

"Розказують мені, що сьогодні під судом по Порошенку організатори вмикали мою пісню "Добровольці Божої чоти". Я не дуже розумію, який стосунок Порошенко має до добровольців. Окрім того, що за його каденції купу цих самих добровольців тягали по судах і кидали за грати. І навіть на мене завели кримінальну справу, суть якої досі ніхто не здатен пояснити, бо заводили її, вочевидь, суто для контролю на випадок масових протестів. 

Я так само не розумію, як комусь з організаторів того мітингу взагалі могло прийти в голову вмикати мої пісні, знаючи про моє вкрай негативне ставлення до Порошенка (а вони знають, повірте моєму слову).

Але якщо раптом у цього цинічного кавалка шоколадного лайна виникне бажання вчинити гідно в контексті законодавства про авторське право - я охоче надам йому реквізити дитячого будинку, якому ми допомагаємо, щоб перерахувати туди належний мені гонорар за використання моєї пісні у тому блядському театрі", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Так званий ринок землі виявився аферою, - Тягнибок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити