image
 |  2 9 Червня 2021 | 14:19

«Дорослі дяді» замість дітей грають у футбол на стадіоні луцької школи (ФОТО, ВІДЕО)

На футбольному полі, яке належить школі №7 міста Луцька, бігають і грають у футбол не діти, а дорослі дяді.

Про це написала у соцмережі facebook Софія Квіткова.

"У вечірній час і на вихідні дні футбольне поле завжди окуповане чоловіками, які давно закінчили школу. Навіть під час навчального процесу, коли відбуваються уроки фізкультури, не раз буває, що діти грають у футбол на траві, бо на футбольному полі займається комерційна організація клуб "Лева".

Діти не мають себе де подіти. Вони змушені тинятися дворами, бо поле у їхній рідній школі, по суті, здається в оренду дядям, які приїжджають пограти у м'ячик на власних автомобілях. Таке ситуація триває вже давно. Батьки зверталися до сторожа школи, а він каже: я не знаю, хто ці люди. Зверталися ми і до директора, а вона каже, що це вигадки.

Між тим, щомісяця батьки здають на фонд школи за одну дитину по 50 гривень. Навіть, коли був карантин, і діти не ходили у школу, ми справно платили гроші. Ремонт у класах також робиться за батьківські кошти. Невже фінансова ситуація у навчальному закладі така важка, що дирекція змушена здавати в оренду футбольне поле?" - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Містяни на Волині стали селянами без їхньої згоди

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити