image
 |  191 28 Серпня 2024 | 16:37

Довгожительки громади на Волині святкували 98-ий та 91-ий дні народження

Серпневі дні багаті на іменинників серед довгожителів громади. Днями представники місцевої влади Колодяжненської громади та працівники культури мали приємну місію.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці громади, - пише ВолиньUA.

На День Незалежності - 24 серпня - відзначала 98-ий день народження одна з найстарших жительок нашої громади - Ісаєва Ганна Тимофіївна із с. Стеблі.

На долю жінки випало багато лихоліть: була підлітком, коли почалася Друга світова війна, тож у 15 років пекла хліб для солдатів. Потім вийшла заміж, народила четверо дітей. За життя багато працювала - стрілочником, шила ковдри та одяг, щоб підзаробити. Також працювала прибиральницею в аптеці та в місцевому будинку культури.

Підтримкою і опорою Ганни Тимофіївни нині є онуки і правнуки. Варто зазначити, що до цих пір, у свої 98, бабуся читає без окулярів.

Жителька Дрозднів Остаплюк Софія Максимівна 26 серпня відзначала свій 91-ий день народження.

Жінка має 2 дітей, 8 онуків, тішиться правнуками і пра-правнуком.

Упродовж життя, як і більшість сільських жителів того покоління, працювала в колгоспі, а також техпрацівницею у школі.

"Зичимо нашим іменинницям ще довгих років життя і нехай Бог дає здоровʼя і оточує любовʼю та підтримкою рідних і близьких. Переможного миру і всіх життєвих благ", - йдеться у дописі.

Редакція "ВолиньUA" приєднується до привітань для іменинниць!

Читайте також: ЗСУ знищили близько 611 190 окупантів та 14348 БПЛА: втрати ворога на 28 серпня

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити