image
 |  1904 28 Лютого 2024 | 08:54

Довічне ув'язнення для луцького бандита замінили на 15 років за ґратами

У вівторок, 27 лютого, суд замінив довічне ув'язнення відомого бандита 90-х з Луцька Олександра Стукана на позбавлення волі строком на 15 років.

Відповідну ухвалу виніс Рівненський апеляційний суд, повідомила адвокатка Яна Кінах, - пише ВСН.

«Починаючи із 2018 року ми разом із Вікторем Бандаренком займалися справою довічно засудженого Олександра Стукана. Виграли справу у Європейському суді з прав людини, завдяки якій, в тому числі, було приведено у відповідність українське законодавство, в частині можливості заміни довічного покарання на строкове від 15 до 20 років.

В подальшому були численні клопотання про помилування, комісії, скарги, але тривалий процес нарешті дав бажаний результат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі зруйнували тротуар під час ремонту дороги (ФОТО)

Сьогодні Рівненський апеляційний суд прийняв рішення, яким скасував ухвалу Рівненського районного суду та замінив засудженому Стукану Олександру Олексійовичу довічне увʼязнення на позбавлення волі строком на 15 років», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Олександр Стукан відбував пожиттєве покарання за злочини пов'язані з організацією групової злочинності. Наразі він перебуває за ґратами у спеціальній колонії для осіб, засуджених на пожиттєвий термін, яка знаходиться на околиці Рівного.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити