image
 |  5 4 Лютого 2019 | 17:14

Довірена особа Гриценка на Волині – брат скандального «регіонала», який на Майдані закликав в Україну Путіна

Довірена особа кандидата на посаду Президента України Анатолія Гриценка у виборчому окрузі №21 на Волині з центром у місті Ковелі – рідний брат колишнього народного депутата України від Партії регіонів Григорія Смітюха – Іван Євдокимович Смітюх.

Про це інформує сайт ЦВК.

Слід зауважити, що Іван Смітюх – не лише рідний брат екс-нардепа-«регіонала», а й сам перебував у лавах Партії регіонів, увійшовши до складу фракції ПР у Волинській обласній раді та депутатської групи «Рідна Волинь», підконтрольної призначеному Віктором Януковичем на посаду голови Волинської ОДА Борису Клімчуку.

Крім того, в епоху президентства Віктора Януковича Іван Смітюх теж був призначений Віктором Федоровичом - на посаду голови Ковельської райдержадміністрації. Нині ж керує приватним сільгосппідприємством на Ковельщині, яке нещодавно «вляпалось» у скандал із масовим отруєнням бджіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До масової загибелі бджіл на Волині причетне господарство екс-голови Ковельської РДА Івана Смітюха

Його ж рідний брат Григорій Смітюх «знеславився» тим, що під час Революції гідності на одній із акцій АнтиМайдану закликав в Україну Путіна, аби той прийшов на допомогу «нуждающімся в паддєржкє…»

Цікаво, що ще один брат цієї зовсім не святої «трійці» – Василь Смітюх – якимось дивом уникнув люстрації та продовжує працювати начальником відділу прокуратури міста Києва, та ще й дозволяє собі сідати за кермо автівки свого брата, хильнувши пива під час фінальних змагань із міні-футболу на «Кубок Генерального прокурора України».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брат-прокурор екс-нардепа з Волині після «футбольного» пива сідає за кермо (ФОТО), - ЗМІ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити