image
 |  2 13 Травня 2020 | 22:25

Дружина українського футболіста виставила «подружку» на аукціон: стартова ціна – $1000

Дружина екскапітана "Динамо" Миколи Морозюка Ірина Морозюк освоює новий вид заробітку. Вона намагається практикувати еротичний живопис і влаштовувати аукціони для продажу картин.

У Іnstagram блогерка поділилася еротичною світлиною, до якої зробила підпис-оголошення. Вірогідно, що оголошення - це жарт, який у разі позитивного відгуку і підтримки може стати реальним актом продажу.

Ірина, одягнена у червоні бікіні та білий мінітоп на грудях, сидить на краю стільця, позуючи напівоберненою до фотооб'єктиву. На фото Морозюк тримає пензель, сидячи за мольбертом, широко розставивши довгі ноги. "Шедевр" живописного "мистецтва" становить собою абстракцію, но нагадує зображення жіночої вагіни.

"Картина "Соковитий грейпфрут". Стартова ціна 1000$", - написала блогерка.

Підписники, окрім коментарів захвату і свого ставлення до моделі і її картини, почали піднімати ціну лоту, піднявши її до $2300.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Центрі громадського здоров'я забракували тести на коронавірус від Офісу Зеленського

"Вдалої торгівлі!", "Скільки коштує з тобою? ціна?", "Відразу 2 соковитих грейпфрута на фото", "Просто шедевр", "Іра, ти бомба", "Ух, вогонь, мадам!", "Чесно дивилася больше не на картину, а на вас, ну и картина теж непогана", "І в Вас і в картині відчувається глибоке жіноче начало", - написали фоловери зірки.

Джерело: gazeta.ua.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити