image
 |  4 8 Червня 2023 | 11:52

ДТП на Волині: 4 побиті автівки та 3 постраждалих (ФОТО)

Учора, 7 червня, по проспекту Відродження у Луцьку легковик Volkswagen Golf збив пішохідку, 26-річну місцеву жительку. За кермом транспортного засобу перебував 24-річний лучанин.

Про це інформує поліція Волинської області, - пише ВолиньUA.

Постраждала перетинала поїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували.

Цього ж дня, на автодорозі у селі Жабка Луцького району 39-річна волинянка, керуючи автомобілем Mercedes-Benz Vito 112, зіткнулася із легковиком Volkswagen Golf, під керуванням 32-річного жителя району, який пригальмував перед пішохідним переходом.

Внаслідок зіткнення відбувся наїзд на 20-річну жительку Ківерець, яка рухалась по переходу, її з тілесними ушкодженням госпіталізували у відділення хірургії.

У селі Забороль зіткнулися Renault Kangoo та Mazda 6. У результаті ДТП постраждала пасажирка автомобіля Renault Kangoo, 81-річна жителька Торчина, пенсіонерку також шпиталізували.

За цими фактами тривають досудові розслідування, розпочаті за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині посадовець сільради, якого спіймали на хабарі, відпочивав рекреаційному комплексі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити