image
 |  2 30 Вересня 2019 | 11:01

ДТП на Волині: 4 побиті автівки та один постраждалий

Учора, 29 вересня, на автодорозі в селі Кременець Рожищенського району автомобіль «Renault Kangoo» збив пішохода. Поліція розпочала кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20 години. За кермом автомобіля перебував 24-річний житель райцентру Рожище. Попередньо встановлено, що водій допустив наїзд на 33-річного місцевого жителя, котрий, перетинав проїжджу частину дороги, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у центральну районну лікарню.

Читайте також: У місті на Волині неповнолітнім продали цигарки

Цього ж дня, близько 17 години на проспекті Перемоги у Луцьку автомобіль «Volkswagen Transporter», під керуванням 33-річного жителя Львівської області, зіткнувся з попутним автомобілем «Volkswagen Passat» за кермом якого перебував 36-річний житель обласного центру. У результаті ДТП автомобіль «Volkswagen Passat» в’їхав у припаркований легковик «ВАЗ 2170», під керуванням 57-річного жителя Луцька.

У ДТП водій автомобіля «Volkswagen Passat» отримав тілесні ушкодження, однак не госпіталізувався.

За обома фактами ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити