image
 |  4 15 Вересня 2020 | 14:23

ДТП на Волині: 54-річний чоловік отримав переломи (ФОТО)

17-річний хлопець та 54-річний пенсіонер травмувалися у автопригодах, що трапились у неділю та понеділок у Ковельському районі. Чоловіків госпіталізували. За фактами ДТП з потерпілими триває досудове розслідування.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з травмованими в селищі Люблинець надійшло до поліції в неділю о 22:20. 21-річний водій, керуючи мотоциклом з коляскою, здійснив небезпечний маневр, внаслідок якого транспортний засіб перекинувся на бік. 17-річний пасажир, що перебував у колясці, випав та отримав численні тілесні ушкодження. Його госпіталізували до реанімаційного відділення Ковельського МТМО.

А вчора зранку 22-річний керманич автомобіля Citroën, житель селища Люблинець, у Ковелі здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу по пішохідному переходу. Внаслідок автопригоди 54-річний ковельчанин отримав переломи правої та лівої гомілок, його доправили у травматологічне відділення Ковельської центральної районної лікарні.

За фактами обох дорожньо-транспортних пригод слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі муніципали взялися гасити багаття (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити