image
 |  2 15 Вересня 2020 | 13:32

Луцькі муніципали взялися гасити багаття (ФОТО)

Під час патрулювання містом, інспектори складу групи автоГШР, близько пятнадцятої години, помітили задимлення по вулиці Глушець. Прибувши на місце встановлено, що невідомі особи підпалили сухостій, старі шини та деревину. Інспектори ГШР затушили неконтрольоване багаття.

Про це інформує пресслужба луцьких муніципалів.

Неодноразово працівники департаменту муніципальної варти повідомляли, наголошували та роз’яснювали громаді, що спалювання рослинних решток надзвичайно шкодить довкіллю та у першу чергу людському здоров’ю.

 “Паліїв” не зупиняють навіть високі штрафи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонтан на Театральному майдані Луцька не вдалось облаштувати через карантин та антимонопольний комітет

По даному факту, порушнику було роз'яснено, що розводити багаття на території нашого міста заборонено. Після чого на останнього було складено адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП .

Департамент муніципальної варти вкотре закликає громадян бути свідомими та утриматися від самовільного спалювання рослинності, адже листя, шини та трава які тліють та горять , неабияк забруднють довкілля.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити