image
 |  488 23 Лютого 2024 | 13:49

ДТП на Волині: постраждало двоє пішоходів-дівчат (ФОТО)

Поліцейські з’ясовують обставини дорожньо-транспортних пригод, у яких постраждали пішоходи. Аварії трапилися 22 лютого у Ковельському та Луцькому районах.

Про це інформує поліція Волинської області.

Так, близько 18 години, у селі Гірка Полонка 39-річний водій Nissan наїхав на 17-річну дівчину, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Пішохідка отримала тілесні ушкодження, після надання медичної допомоги її відпустили додому. Водій за кермом був тверезий.

А на автодорозі «Ковель – Володимир», поблизу села Ружин, близько 22 години, 18-річний керманич Opel допустив наїзд на 15-річну школярку, яка перетинала проїжджу частину у невстановленому місці. Дівчину з травмами госпіталізували до лікарні. Автомобіль з місця події вилучили.

Наразі за фактами аварій вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі встановлюють обставини на причини ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині вже тиждень шукають 17-річну дівчину: що кажуть у селі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити