image
 |  0 21 Липня 2023 | 10:53

ДТП на Волині: троє постраждалих (ФОТО)

На Волині сталося дві ДТП. Автопригоди зареєстровані у Луцьку та Нововолинську.

Про це інформує поліція Волинської області, - пише ВолиньUA.

Учора, 20 липня, на вулиці Луцькій у Нововолинську 21-річний житель Володимирського району, керуючи автівкою Nissan Primastar, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із автомобілем Chrysler Voyager, під керуванням 25-річного волинянина.

Внаслідок автопригоди постраждала 21-річна пасажирка автомобіля Nissan, жителька Володимирського району, її госпіталізували.

У Луцьку на вулиці Домни Гордіюк 47-річний житель району, керуючи легковиком Toyota Avensis, збив 21-річну жительку Луцького району, яка їхала на електросамокаті.

Постраждалу також госпіталізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі муніципали судилися зі своїм колегою

Цього ж дня, на вулиці Станіславського в обласному центрі 65-річний місцевий житель на автомобілі Volkswagen Jetta, виїхав на тротуар та здійснив наїзд на 10-річну пішохідку.

Внаслідок автопригоди дівчина отримала тілесні ушкодження, не госпіталізовувалась.

За усіма фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Слідство триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити