image
 |  2 21 Липня 2023 | 09:54

Луцькі муніципали судилися зі своїм колегою

20 липня 2023 року постановою Восьмого апеляційного адміністративного суду було задоволено апеляційну скаргу Департаменту муніципальної варти та скасовано рішення Луцького міськрайонного суду Волинської області у справі №161/7184/23 про скасування постанови про адміністративне правопорушення та прийнято нове рішення, згідно з яким Позивачу відмовлено у задоволенні позову, а постанову винесену інспектором з паркування залишено без змін, що в черговий раз підтвердило чинність та правомірність постанов інспекторів з паркування департаменту муніципальної варти.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Саме цікаве, що стороною спору є наш колега, начальник одного з відділів департаменту економічної політики Луцької міської ради, що систематично порушував правила стоянки (наявні ще 3 порушення), а саме здійснював стоянку автомобіля марки «Ford Mondeo» на тротуарі у місці, яке не позначено відповідними дорожніми знаками з табличками, що є порушенням п.15.10 «б» ПДР України та ч.1 ст.122 КУпАП, за що передбачено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 340 гривень.

Нагадуємо, що на тротуарах стоянка забороняється згідно внесених змін в чинне законодавство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині за 175 млн грн хочуть відремонтувати багатостраждальну дорогу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити