image
 |  2 25 Березня 2019 | 13:11

ДТП на Волині: винуватець - неповнолітній, троє постраждалих - у лікарні

У суботу, 23 березня, на автодорозі поблизу села Воєгоще Камінь-Каширського району легковик «Opel Astra» зіткнувся із «Opel Omega». Внаслідок автопригоди постраждало четверо людей, троє із них у лікарні.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

За кермом «Opel Astra» перебував 16-річний житель райцентру. Виконуючи маневр обгону, водій допустив зіткнення із автомобілем «Opel Omega», під керуванням 19-річного жителя цього ж району, який рухався у попутному напрямку. Легковики злетіли у кювет.

Внаслідок автопригоди водій та троє пасажирів «Opel Astra» отримали тілесні ушкодження. Водія і двох пасажирів, 16 та 15 років, госпіталізували. Ще один потерпілий, 22-річний житель райцентру, від госпіталізації відмовився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині розшукують безвісти зниклого уродженця Німеччини (ФОТО)

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити