image
 |  2 28 Грудня 2018 | 11:21

ДТП на Волині: водій авто врізався у підводу, постраждалий - в реанімації

Учора, 27 грудня, на автодорозі поблизу села Залісся Шацького району автомобіль «ВАЗ 21099» врізався у підводу. Внаслідок автопригоди їздовий гужового транспорту отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

За кермом автомобіля перебував 57-річний житель Шацького району. Водій допустив зіткнення із кінною підводою, яка рухалася у попутному напрямку.

Внаслідок автопригоди їздовий гужового транспорту, 84-річний житель цього ж району, отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні.

Цього ж дня, в Луцьку на пішохідному переході по проспекті Волі, автомобіль «Nissan Kubistar» збив 24-річного лучанина, а в райцентрі Камінь-Каширський під колеса «ЗАЗу» потрапив 61-річний житель району. Його госпіталізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку автівка зіткнулася з маршруткою

За усіма фактами ДТП триває перевірка. Відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити