image
 |  2 31 Жовтня 2018 | 14:05

ДТП на Волині: є постраждалі

Учора, 30 жовтня, на автодорозі у селищі Торчин автомобіль «BMW» врізався у «Volkswagen». У ДТП один водій отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували.
Про це "ВолиньUA" стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.
Автопригода трапилася по обіді. За кермом «BMW» перебував 23-річний житель Луцького району. Водій, ймовірно, не дотримався дистанції, та зіткнувся із автомобілем «Volkswagen», під керуванням 33-річного жителя селища Торчин.
Внаслідок автопригоди водій «Volkswagen» отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення неврології центральної міської клінічної лікарні.
Цього ж дня, ввечері, на автодорозі у селі Кримне Старовижівського району 19-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Intruder», збив 31-річного пішохода. Постраждалого також госпіталізували.
За обома фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За півдня у Луцьку – 9 побитих авто (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити