image
 |  4 26 Травня 2018 | 06:39

Дубівська громада на Волині прийняла Стратегію розвитку до 2028 року

Дубівська об’єднана територіальна громада прийняла Стратегію розвитку на наступне десятиліття. Напрацювання Стратегії розвитку ОТГ на 2018-2028 роки здійснювали з листопада 2017 року.
Про це «Волинь.UA» поінформували у Волинській обласній громадській організації «Асоціація підтримки та розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення».
Стратегія розвитку Дубівської громади була представлена загалу та пройшла громадські обговорення. Обговорення пройшли у п’яти селах ОТГ, на зустрічах були представники влади, бізнесу та громадського середовища. Детальніше за посиланням https://www.facebook.com/AsociaciaOSBBtaOSN/posts/380058782510189.
Стратегія передбачає інфраструктурний розвиток, що включає створення якісних доріг та тротуарів, будівництво вело доріжок, модернізацію та будівництво ліній електропередач,  облаштування рекреаційних зон та парку відпочинку біля Центру культури та дозвілля Дубівської громади.
Акцент у економічному розвитку поставили на: розвиток молодіжного підприємництва, стимулювання розвитку малого та середнього бізнесу, підтримці сільськогосподарських кооперативів та фермерських господарств, впровадження проектів із встановлення відновлювальних джерел енергії, орендуванні та популяризації громади.
Щодо розвитку людського капіталу громади: створення концепції оптимізації освітніх закладів, організація та проведення профорієнтаційних заходів, підвищення ефективності навчально-виховного процесу на основі впровадження досягнень психолого-педагогічної науки, педагогічних інновацій, інформаційно-комунікативних технологій, робота з молоддю, забезпечення доступними та якісними медичними послугами, створення закладів культури, розвиток громадської активності, залучення мешканців до занять спортом та створення відповідної інфраструктури, створення безпечного середовища.
«Прописаний план дій – це лише документ, а ефект від цього буде лише з втіленням задумів. Маємо надію, що невдовзі з радістю повідомлятимемо вам про історії успіху та розвиток Дубівської громади», – кажуть в Асоціації.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити