image
 |  4 23 Лютого 2020 | 09:36

Дуже каюся, – мешканець Нових Санжарів вибачився за «пи*дуй на війну» у бік ветерана АТО (ВІДЕО)

Мешканець Нових Санжарів вибачився перед працівниками поліції за образи, яких завдав під час протестів 20 лютого. Тоді чоловік нецензурно лаявся у бік поліцейського та ветерана АТО й закликав його «пи*дувати на війну».

Про це повідомляє «24 канал».

Відео з вибаченнями новосанжарця опублікували у фейсбуці Національної поліції України увечері 22 лютого.

«Дуже каюся, я не хотів, був у стані алкогольного сп'яніння. Дуже шкодую і вибачаюся», – говорить у відео 38-річний мешканець Нових Санжарів, раніше судимий за дезертирство.

20 лютого під час акції протесту проти заселення евакуйованих із Китаю українців до медцентру Нацгвардії мешканець Нових Санжарів облаяв поліцейського. Зокрема, вживав нецензурні слова, принижуючи честь і гідність правоохоронців.

Причому лайка та заклики «пи*дувати на війну» спрямовані були у бік бойового офіцера Олександра Нетребка, нагородженого кількома найвищими державними відзнаками.

Олександр Нетребко був заступником командира 1-го батальйону 79-ої бригади. За словами поліції, він пройшов десятки бойових зіткнень і запеклих боїв. Під час війни на Донбасі зазнав двох бойових поранень.

У поліції, до слова, стосовно порушника склали протокол за дрібне хуліганство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пи*дуй на війну: п'яний чоловік вилаяв поліцейського-ветерана АТО у Нових Санжарах (ВІДЕО, +18)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити