image
 |  0 14 Серпня 2020 | 14:28

Двері виносили ломами: під Києвом білоруське КДБ штурмували будинок «кіборга» через різку заяву щодо Лукашенка

Сьогодні вночі правоохоронці намагалися виламати двері будинку Дані Данського – захисника донецького аеропорту, “кіборга”.

Про це повідомив його побратим Володимир Мирон на своїй сторінці в Facebook, – пише apostrophe.

Саме приголомшуюче в цій історії те, що в двері до “кіборга” ломилася не наша поліція, а білоруське КДБ.

“Але все виявилося значно гірше, це була не наша поліція, а КДБ Білорусі. Поліція приїхала, але нічого не зробила. Поспілкувалися з конторським і просто далі спостерігали “, – пише Володимир.

Володимир розповідає, що сам Даня білорус. А причина по якій штурмували його квартиру – вчора він дав інтерв’ю опозиційному ЗМІ NEXTA, там він критикував Лукашенко, і за декілька годин за ним уже приїхали.

“Кілька разів намагалися ламати двері, але вона дорога і потужна виявилася. Потім приїхали побратими з ПС і відвезли Даню в Литовське посольство, так що, в даний момент, він відносно в безпеці. Висновки робіть самі, але те, що команда не заважати працювати конторським сусідніх країн – це факт “, – пише Володимир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До страйку в Білорусі приєдналися нові великі заводи, може зупинитися метро

Сам же Даня на своїй сторінці в Facebook теж розповідає про цю ситуацію і дякує всім, хто допоміг вночі. Крім того, він повідомляє, що у його мами в Мінську, якій 74 роки, проходять обшуки.

“Вчора на кількох білоруських каналах вийшло моє відео зі зверненням до **** расу Лукашенко !!! Після цього через години 2 мене вдома почали штурмувати, хз знає хто, двері виносили ломами, слава богу двері дуже дорогі! Кілька разів дзвонив в поліцію , їх це зупиняло ненадовго! Вранці мене вивели побратими! Біля під’їзду кілька машин. Я їду в Литовське посольство! СЛАВА Україне! Живе Білорусь! У мами в Мінську обшуки !!! Мамі 74 роки, стоїть в наручниках, сестра дзвонила! “ – пише “кіборг”.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити