image
 |  4 19 Травня 2021 | 20:18

Двигуни українських винищувачів пройдуть капремонт на луцькому «Моторі»

Державне підприємство «Луцький ремонтний завод «Мотор», що входить до складу Державного концерну «Укроборонпром», розпочало виконання капітального ремонту двигунів для бойової авіації Повітряних сил Збройних сил України.

Про це повідомляє «Патріот Донбасу» з посиланням на прес-службу ДК «Укроборонпром».

Як інформує прес-служба концерну, «Мотор» розпочав виконання капітального ремонту авіаційних двигунів РД-33 для винищувачів МіГ-29, двигунів АЛ-31Ф і агрегату КРД-99Б для Су-27. Загальна вартість робіт - 55,6 млн грн.

«Завод «Мотор» готовий до виконання подальших робіт з відновлення справності двигунів фронтової авіації Повітряних сил ЗС України за договорами закупівлі послуг за державні кошти та як співвиконавці Державного оборонного замовлення», ‒ йдеться у повідомленні.

Відзначається, що «Мотор» виконує капітальний ремонт авіаційних двигунів та їх агрегатів літаків Су, МіГ, Іл, внесених коробок агрегатів (ВКА) та виробляє запасні частини для авіаційної техніки.

«Мотор» є високотехнологічним підприємством, яке спеціалізується на ремонті газотурбінних авіадвигунів. Це унікальний завод, який здійснює капітальний ремонт авіадвигунів на власних виробничих площах, активно працює в напрямку імпортозаміщення та постійно опановує ремонт нових типів авіаційних агрегатів та компонентів авіадвигунів», ‒ підкреслили в «Укроборонпромі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджет Луцької громади за перший квартал 2021 року зріс на 8%

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити