image
 |  0 13 Серпня 2022 | 08:54

Двір із хуліганами: у Луцьку через розбите скло поранилася дитина

У дворі одного з будинків на вулиці Винниченка у Луцьку шумна компанія підлітків регулярно порушує громадський порядок та не реагує на зауваження. Останньою витівкою «жартівників» стало розбите скло, об яке поранила ногу десятирічна дитина.

Про це «Конкуренту» розповів мешканець цього будинку.

За словами чоловіка, шумна компанія підлітків особливо часто порушувала громадський поряд до впровадження воєнного стану в Україні, однак, не надто змінилася ситуація й після запровадження комендантської години.

«Підлітки постійно кричать під вікнами пізно ввечері. Навіть через зачинене вікно їх чути. На зауваження вони не реагують. Це вже стає нестерпно. Особливо, коли проходиш повз них з жінкою та дитиною, а вони лаються лайливими словами», – розповідає чоловік.

Та останньою краплею терпіння, каже лучанин, стала остання витівка підлітків, коли вони розбили скло у дворі. Внаслідок цього десятирічний хлопчик порізав собі ногу.

«Я вже навіть поліцію викликав, вони приїхали, але лише порадили звертатися до міської ради. Я звертався до міського голови, але відповіді так і не отримав», – розповідає лучанин.

Чоловік каже, було б добре обгородити територію двору, яку облюбували підлітки, або ж, вважає лучанин, міська рада мала б іншим чином вплинути на ситуацію.

«Якщо не можна поставити огорожу, то варто спробувати повісити у дворі таблички з попередженням про те, що тут не можна шуміти. Можливо, підлітки їх читатимуть, і розумітимуть, що можуть понести покарання за порушення громадського порядку. Я навіть готовий оплатити встановлення цих табличок чи іншим чином долучитися до розв'язання цієї проблеми. Думаю, вона хвилює не лише мене», – пропонує лучанин. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити