image
 |  5 26 Березня 2020 | 13:26

Двоє п'яних волинян викликали поліцію і отримали протокол

Правоохоронці попереджають, що за завідомо неправдивий виклик поліції, пожежної охорони, швидкої медичної допомоги або аварійних служб передбачена адміністративна відповідальність згідно зі ст.183 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Учора до поліції Волині надійшло два повідомлення від громадян про вчинення щодо них злочинів, зокрема грабежів. Такі повідомлення надійшли від 49-річного ковельчанина та 36-річного жителя Ківерцівського району.

Прибувши на місце події співробітники поліції з’ясували, що інформація про вчинення грабежів не відповідає дійсності. Обидва заявники перебували у стані алкогольного сп’яніння.

На зловмисників поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення та провели профілактичні бесіди. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу.

Поліція Волині закликає громадян із відповідальністю ставитись до викликів служб органів правопорядку, медиків та рятувальників, особливо під час дії карантинних заходів, коли реагування спецслужб на повідомлення повинно бути особливо оперативним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині – другий лабораторно підтверджений випадок коронавірусу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити