image
 |  0 17 Серпня 2020 | 11:49

Двоє волинян пропонували поліцейським гроші

Волинянин хотів відкупитися від поліцейських за керування у стані сп’яніння. Правопорушникові загрожує, зокрема, до чотирьох років позбавлення волі. Триває слідство. 

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

У Ковелі 27-річний водій надав поліцейським хабар у сумі 100 польських злотих. У такий спосіб чоловік хотів уникнути відповідальності за керування транспортом у стані сп’яніння.

Цього ж дня, у райцентрі Горохів 55-річна жителька району за не притягнення її до адміністративної відповідальності за порушення правил безпеки дорожнього руху надала співробітникам поліції неправомірну вигоду у сумі 200 грн.

Обидва факти надання неправомірної вигоди поліцейським належним чином задокументували. Гроші вилучили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відсьогодні в Луцьку блокуватимуть Е-квитки для проїзду в громадському транспорті

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 до 68 тис. грн., обмеження чи позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити