image
 |  0 19 Червня 2018 | 10:03

Двом школам у Нововолинську шукають директорів

У Нововолинську оголосили конкурс на заміщення вакантних посад  директорів двох шкіл.
Про це інформує «ВолиньUA».
Отже, виконком шукає директорів Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 імені Т.Г. Шевченка та директора Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5.
Вимоги до претендентів: повна вища педагогічна освіта не нижче ступеня магістра (спеціаліста); стаж роботи за фахом не менше 3 років; знання Конституції України; знання законодавства України у сфері загальної середньої освіт, зокрема Законів України «Про освіту», Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р; знання державної мови.
Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається відділом кадрової роботи та з питань запобігання і виявлення корупції виконавчого комітету Нововолинської міськради.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  У Нововолинську вчергове обіцяють збудувати сміттєпереробний завод

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити