image
 |  7 2 Липня 2020 | 10:05

Двом волинянкам повідомили про підозри у побитті та вбивстві чоловіків

За процесуального керівництва Ковельської місцевої прокуратури 33-річній ковельчанці повідомлено про підозру у заподіянні чоловікові тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. 

Увечері 29 червня 2020 року нетвереза жінка під час сварки зі своїм 40-річним чоловіком двічі вдарила його ножем у ногу. Потерпілий помер від крововтрати. 

За процесуального керівництва прокурорів Горохівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури 45-річній мешканці села Сільце на Горохівщині повідомлено про підозру в заподіянні тяжких тілесних ушкоджень колишньому чоловікові. 

Увечері 28 червня 2020 року так само під час конфлікту жінка вдарила потерпілого у голову не встановленим поки предметом, заподіявши відкриту черепно-мозкову травму. 

Чоловік перебуває у лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проросійські «казаки» у Мелітополі збираються патрулювати місто, поліція – проти

Як інформують у прокуратурі Волинської області, вирішується питання про обрання обом підозрюваним у вчиненні цих злочинів жінкам запобіжних заходів. Прокурори наполягатимуть на триманні їх під вартою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити