image
 |  5 7 Грудня 2017 | 15:45

Двох луцьких викрадачів «ВАЗів» взяли під варту

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення 22-річним та 18-річним мешканцями села Буяни Луцького району незаконних заволодінь транспортними засобами.
Про це 07 грудня 2017 року повідомили у прес-службі прокуратури області.
З серпня по листопад 2017 року молодики незаконно заволоділи у Луцьку шістьма автомобілями марки «ВАЗ» різних модифікацій, аби розібрати їх на запчастини та реалізувати.
Окрім того, молодший із них 25 листопада 2017 року викрав іще одне авто, а з іншого поцупив акумуляторну батарею й одразу після вчинення злочинів був затриманий. Невдовзі затримали і його спільника.
Зловмисникам повідомлено про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненими повторно, за попередньою змовою групою осіб (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 289 КК України). Молодшого підозрюють ще й у крадіжках (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 185 КК України).
Обом їм обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити