image
 |  2 10 Травня 2020 | 18:50

Джерелом зараження COVID-19 у Ковелі став московський піп, який не припиняв приймати паству

Понад 30 нових випадків зараження коронавірусом у місті Ковелі виявили протягом двох останніх днів, із них один – летальний. Одним із основних джерел інфікування ковельчан став священик УПЦ Московського патріархату.

Цей факт підтвердили сьогодні, 10 травня, під час брифінгу у Волинській обласній державній адміністрації.

Зокрема директор Волинського обласного лабораторного центру, головний державний санітарний лікар області Наталія Янко розповіла: під час епідемічного розслідування встановлено, що 18 осіб у Ковелі захворіли після відвідування церкви Архістратига Божого Михаїла УПЦ Московського патріархату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий спалах коронавірусу в Маневицькому районі: навколо Черевахи встановлюють блокпости

Зі слів Наталії Янко, люди, які захворіли, відвідували храм і у пасхальні, і в поминальні дні – і це вписується в інкубаційний період 14 днів.

"Зареєстрований випадок коронавірусу і в настоятеля храму. Також жінка, котра померла, – прибирала в цій церкві", – додала Наталія Янко.

Як відомо, іншим джерелом спалаху коронавірусу в Ковелі стала місцева швейна фабрика, яку через це довелося закрити на карантин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через спалах коронавірусу у Ковелі закрили швейну фабрику (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити